Tko je ta djevojka? / Who's that Girl?

susret mode & putovanja / where fashion meets travel 

photo credits & content: Silvia Gattin 

Happy Holi Hippie Clutch  torbica ručne izrade, pokrajina Gujarat / Indija 

Happy Holi Hippie Clutch torbica ručne izrade, pokrajina Gujarat / Indija 

Silvia Gattin je austro - hrvatska modna dizajnerica & netipična jarčica koja voli avanture, slobodu, putovanja, modu i tradicionalne patterne u modernim izdanjima. Dakle - spajati naoko nespojivo. Njezine stvari pričaju priče o ljudima koji su ih izradili; samozatajnim zanatlijama koje obilazi i upošljava po dalekim zemljama poput Indije, Maroka i Tajlanda, kako bi njihov rad promovirala izvan granica u kojima  nastaje. Na taj način ih potiče da ne zapostave svoja drevna znanja i vještine, a onima koji onda nose odjeću / obuću ili kupuju stvari za kuću (pa čak i pse!) daje priliku da posjeduju jedinstveni komad s pričom koja je zapravo priča - o ljubavi prema ljudima, ručnoj izradi, dizajnu, kreativnosti, suradnji, ljepoti različitosti, očuvanju starih zanata te njihovoj umjetničkoj, ali i nosivo - uporabnoj vrijednosti.   

Himalajski prsluci (koža / krzno), izrađeni u Srinagaru; Jammu & Kashmir / Indija 

Himalajski prsluci (koža / krzno), izrađeni u Srinagaru; Jammu & Kashmir / Indija 

Abdillah Kilim Boots  čizme od komada marokanskih tepiha / ćilima & prave kože izrađeni u Maroku

Abdillah Kilim Boots čizme od komada marokanskih tepiha / ćilima & prave kože izrađeni u Maroku

Gypset  šal, ručne izrade, Chang Mai / Tajland 

Gypset šal, ručne izrade, Chang Mai / Tajland 

Ogrlice za pse izrađene u Marakešu / Maroko 

Ogrlice za pse izrađene u Marakešu / Maroko 

Avanturistica / Indijanka  Silvie  ;) 

Avanturistica / Indijanka Silvie ;) 

Silviu poznajem neko vrijeme. Imamo zajedničke prijatelje, dijelimo ljubav prema Indiji, putovanjima, modi, hrani, psima & volimo se nalaziti na - Goi. Prva je fotka snimljena u ožujku ove godine, nakon divne večere u restoranu Sublime, jednom od omiljenih nam mjesta za hedonizam, druženje & kreativni brejnstorming! Sljedeća pak fotka prikazuje mene kako promoviram Silvijine čizme u jednoj od hrvatskih, televizijskih lifestyle emisija. I na kraju - tavanski logo, Jelen šmeker koji zna što je dobro i zato organizira ovakve evente / gostovanja ft. apetit city & le band touch!

Samo jedan dan, u našemu gradu, iz bliskoga & prijateljskoga Beća, gostuje; Silvia Gattin!!! ;) 

Iskoristite jedinstvenu priliku & upoznajte Silviu! Doživite & isprobajte njezine stvari uživo uz čašu pjenušavog vina i zalogaje koje priprema Apetit City restoran, ove subote, 3.12. / od 11 do 15 sati / u LeBand Concept Storeu / Obrtnički prolaz 1 / u Zagrebu. Nemojte propustiti ovu autentičnost, raznolikost & ljepotu koja toliko odskaće od svega što se nudi na modnoj sceni kod nas i u inozemstvu, a sve po Christmas Sale cijenama! 

Prosurfajte kroz Silvijinu stranicu, dopustite da vam neke stvari zapnu za oko & svakako se vidimo na subotnjem pop - up sale - u